Onze klanten

Primair onderwijs, voortgezet onderwijs, naschoolse activiteiten en organisaties

Wilfred Vlakveld
Rector
Hervormd Lyceum Zuid – HLZ
www.hlz.nl

RobotWise verzorgt op onze school Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) de verrijkingslessen voor alle brugklassen. Omdat wij toekomstige technologieën en de 21st Century Skills, zoals probleemoplossend gericht denken en samenwerken, erg belangrijk vinden. De lessen van RobotWise sluiten hier perfect op aan. Verder helpt RobotWise met het ontwikkelen van onze nieuwe 3-jarige leerlijn ‘FUTURE MEDIA’. Bij de uitvoering hiervan gaan ze zowel met de leerlingen als de docenten aan de slag om een start te maken met vernieuwend onderwijs. De leerlingen en de school zijn  erg enthousiast over onze samenwerking.

Esther Geerling
Adjunct-directeur & bovenbouwcoördinator
Karel Eykman School
www.kareleykmanschool.nl

RobotWise verzorgt op de Karel Eykman School de naschoolse workshops. Omdat wij talentontwikkeling belangrijk vinden, bieden we ook na schooltijd allerlei workshops aan. Tijdens de workshops van RobotWise leren de kinderen spelenderwijs over technologie, robotica en programmeren. De RobotWise lessen zijn een groot succes. Van groep 1 t/m groep 8 stroomden de inschrijvingen binnen! Want hoe cool is het om je eigen robot in beweging te brengen!

Organisaties

Jelle Dijkema
Hydroloog
Hoogheemraadschap Hollands
Noorderkwartier – HHNK
www.hhnk.nl

In ‘De week van Jong’ heeft RobotWise workshops georganiseerd voor onze medewerkers bij HHNK. Het onderwerp leeft heel erg binnen onze organisatie, maar ‘hands-on’ ervaring is er weinig. Dankzij deze workshop konden we op een laagdrempelige manier zelf kennismaken met robotica.  Een leuk inzicht die we hebben verkregen is dat het werken met robots sociale interactie juist stimuleert.

Joyce Noë
Adviseur Personeel en Organisatie
Hoogheemraadschap Hollands
Noorderkwartier – HHNK
www.hhnk.nl

“Ik dacht dat programmeren heel ingewikkeld was, maar tijdens de workshop van RobotWise in ‘De week van Jong’, bij HHNK kwam ik erachter dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Ik kreeg gelijk feedback over wat ik aan het doen was door de bewegingen van de robot en binnen een paar minuten had ik een robot geprogrammeerd.”

Anne Doeser
HR – digitale innovatie
Rabobank

www.rabobank.nl

Teambuilding Rabobank

DARE- The Leadership Experience van de Rabobank

‘Toen de stakingen werden aangekondigd, organiseerden wij een speciale dag voor kinderen van onze collega’s bij het hoofdkantoor van de Rabobank. RobotWise kwam ze leren hoe je een robot programmeert. Er waren ruim veertig kinderen, maar ook hun ouders lagen op de grond met de robots te spelen. Toen besloten we ook zoiets te doen op een leiderschapsevent voor managers. Vervolgens werd RobotWise ingehuurd door lokale afdelingen.