Speel een RobotWise game

Speel de RobotWise ‘experience game’ en proef aan de unieke didactiek van onze lesprogramma’s; samenwerkend leren waarbij opdrachten fysiek in de klas worden uitgevoerd. De games met storytelling bestaan uit interactieve ‘werelden’, aangepast op ieders belevingswereld en te spelen met behulp van educatieve robots. Roetsj digitaal van een glijbaan of skihelling, laat jouw robot het zelfgebouwde kruispunt oversteken of overtuig je groepje van jouw goede antwoord. Krijg een idee van hoe onze games werken door het kijken van het (engelstalige) filmpje en speel daarna zelf de ‘experience game’.

Experience de game

Onze programma’s met game-elementen in een fysieke en digitale wereld, offline en online, noemen wij blended gamified learning. Proef door de (engelstalige) experience game te spelen hoe je 21e eeuwse vaardigheden combineert met uitdagende game-elementen.

 • Kies hieronder uit de knoppen ‘Speel MET een fysieke robot’ als je zelf een robot hebt of de knop ‘Play ZONDER een fysieke robot’ als je die niet hebt. 
 • Kopieer, voordat je op de groene button klikt, de code die onder ‘Kopieer jouw player code’ staat.
 • Start een (nieuwe) game
 • Kies ‘Player’ 
 • Plak jouw ‘Player code’ 
 • Kies een naam voor je team (maakt niet uit welke) 
 • Start de game 

RobotWise game 

RobotWise game op school voor:
Ontwikkelen van 21st Century Skills
Ontdekken van talenten
Versterken van executieve functies
Blendend Gamified Learning

Meer informatie & advies

Spelend verder leren?

Of kies voor een: persoonlijk advies

Zij gingen je voor…

Kopieer jouw player code: 4A3ABF
Kopieer jouw player code: C41F51

RobotWise game:

 • Offline & online opdrachten
 • Alle typen onderwijs
 • Voor elk niveau

Te combineren met:

 • Co-teachers
 • Themagericht onderwijs
 • Invalleerkrachten

Winnaar start-up 2019-2020

Product van de Maand 2020

Top 10

‘Rising Star’ 2018

Achtergrond RobotWise

Nederlandse afgevaardigde 2018

Experience vanuit het onderwijs

Na het spelen van de game, wil je misschien weten wat anderen ervan vinden. Vanuit het onderwijsveld krijgen we positieve feedback over onze games. Schoolleiders benadrukken het belang van het aanboren van de nieuwsgierigheid en vindingrijkheid van de leerlingen en het leerplezier dat zichtbaar van de leerlingen afstraalt. De leraren die nu vanaf een afstandje naar hun leerlingen kunnen kijken, vinden het mooi om te zien dat met de blended gamified learning, verantwoordelijkheid en tegelijkertijd ook vrijheid aan de leerlingen wordt gegeven. Door het zelfstandig samenwerken, ontdekken en oplossen, zien de leerkrachten dat de vaardigheden, horend bij 21st Century Skills, zich spelenderwijs ontwikkelen. Ook krijgen we van scholen terug dat ze het heel fijn vinden om tijdens onze lessen ook gebruik te kunnen maken van co-teachers, om samen aan de slag te gaan met de games en robots. Ben je na het spelen van onze ‘experience game’ nieuwsgierig geworden naar de rest van onze lesprogramma’s. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

“Goede games spreken de leerlingen aan omdat ze een beroep doen op onze ‘oer-drijfveren’ van motivatie. Op het gebied van didactiek is er een hoop te leren van de game-industrie, die moeiteloos de jonge doelgroep weet te activeren, te boeien en uit te dagen. We zijn heel trots op onze samenwerking met RobotWise.”

Jelle Kabbes – Commercieel Directeur Seppo Benelux