Over ons

RobotWise is in 2017 opgericht door Tamar Neter. Vanuit een ideëel beeld in 2016 heeft Tamar eerst een stichting opgericht Stichting EduWiser. Met deze stichting willen we het onderwijs inspireren om te starten met vernieuwend onderwijs. RobotWise richt zich op het thema ‘Talentontwikkeling met robots’ waarbij socializing through technology de rode draad is. Op de pagina onze klanten kan je meer lezen over de ervaring met het RobotWise team.

RobotWise werd in 2019 trotse winnaar Ondernemer van het Jaar Amstelveen, in de categorie startup. Vervolgens konden we in 2020 de prijs in ontvangst nemen van MKB Amsterdam, Product van de maand juni. Super trots op ons team!

RobotWise vormt een enthousiast team en is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Leuke collega’s op kantoor

RobotWise heeft een hecht team met een drietal ‘vaste’ medewerkers op kantoor en een groep zelfstandigen op locatie. Iedereen heeft een andere achtergrond, denk aan het onderwijs, (bedrijfs)training, coaching, (jeugd)hulpverlening en leiderschap.

Tamar Neter is oprichter/ directeur van RobotWise, dat ze met veel passie 5 jaar geleden heeft opgericht. Door de media wordt ze opgepikt als ‘robotmoeder’, maar is daarnaast ook nog moeder van twee ‘echte’ kinderen. Het Financieel Dagblad omschrijft haar zelfs als ‘technische leek wordt rijzende ster onder tech-vrouwen’. Nieuwsgierig naar Tamar en het verhaal achter RobotWise, luister dan naar de podcast van het interview bij BNR! Lees meer over Tamar op de pagina Inspirerende spreker.

Nadia Aithamou, is verantwoordelijk voor Training, Learning & Development. Zij is al 5 jaar actief voor RobotWise, in uiteenlopende rollen, van co-teacher tot het schrijven van media content. Inmiddels ontwikkelt zij alle content en leidt ze de co-teachers op.

Annemieke Pieterse is verantwoordelijk voor de HR, planning en de financiën.

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact vacatures

Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken, neem contact met ons op via werken@robotwise.nl.

Annemieke Pieterse
Head of Finance, HR & Planning
LinkedIN

Nadia Aithamou
Head of Learning & Development
LinkedIN

Tamar Neter
Founder & Director
LinkedIN