Ondernemer van het Jaar Amstelveen

Wat een erkenning! Trotse winnaar ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ categorie startup. Zes maanden lang een mooie en leerzame reis meegemaakt samen met andere ondernemers uit Amstelveen.

“Technische leek wordt rijzende ster onder de techvrouwen” en wint de award Amstelveense Ondernemer van het Jaar, categorie startup!

Jury rapport

“CEO Tamar Neter-Gans beschikt over een enorme drive om techniek en mens met elkaar te verbinden. Onder het motto: Iedereen kan leren programmeren, organiseert zij Robot Playgrounds voor scholieren en bedrijven. Hiermee inspireert RobotWise jong en oud om techniek te omarmen. Technologie is de toekomst en vraagt om probleemoplossend- en analytisch vermogen, creativiteit, kritisch denken en communicatie, veel meer dan alleen programmeervaardigheden. RobotWise brengt dit op onderscheidende wijze aan de man. Daarnaast heeft het bedrijf diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel. En heeft Tamar de ambitie om ver over de Amstelveense grenzen heen het bedrijf op de kaart te zetten.”

Ontdekkingsreis

Tamar Neter besloot in 2016 haar voltijdbaan op te zeggen om in 2017 RobotWise op te richten, om hiermee het onderwijs in Nederland in beweging te krijgen. Haar professionele achtergrond ligt in sales, communicatie en marketing. Het Financieel Dagblad omschrijft Tamar als ‘technische leek wordt rijzende ster onder de techvrouwen’, en ja een leek was ze zeker! Maar dit is exact wat we met de Robot Playgrounds van RobotWise willen laten ervaren; iedereen kan leren programmeren. Technologie gaat niet om ingewikkelde talen en codes, maar vraagt om probleemoplossend- en analytisch vermogen, creativiteit, kritisch denken en communicatie. Tamar dacht: “Laat ik bij kinderen en het onderwijs beginnen en zo de markt in beweging krijgen.”

“Door Ondernemer van het Jaar te worden kunnen we groeien, wat automatisch meer sociale- en maatschappelijke impact zal betekenen.”

Lees hier het achtergrond artikel over RobotWise op de site van ‘ Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ .

RobotWise voor scholen, bedrijven en evenementen

RobotWise maakt technologie en het gebruik van robots leuk en toegankelijk voor jong & oud. Hiermee wil RobotWise mensen inspireren om de snel veranderende maatschappij te omarmen. Dit doen wij door iedereen een unieke ervaring te laten beleven op onze Robot Playgrounds en zich weer kind te laten voelen.

Tijdens onze activiteiten leggen we niet alleen de focus op technische skills maar maken we je juist bewust van de zachte vaardigheden die je al bezit zoals communicatie, samenwerken, kritisch denken en probleem-oplossend vermogen.

Wil jij ook een mooie ervaring met RobotWise neem dan contact op via onze contactpagina of via contact@robotwise.nl .