Bedrijfstraining, workshop of event; de impact van robotisering

Hoe gaan uw bedrijf en medewerkers om met de technologische verandering? En hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de digitalisering omarmen? Lees alles over onze unieke bedrijfstraining en workshops.

Met onze Robot Playground laat u op een laagdrempelige wijze ervaren hoe leuk en leerzaam de interactie met robots is en maakt de digitalisering tastbaar. Voor onze interactieve workshops, trainingen en events zetten wij onze unieke Robot Playground neer. Hier kunnen wij tevens een voor uw organisatie belangrijk thema meenemen zoals teamontwikkeling, leiderschap, teambuilding, veranderingsmanagement en kunt u ook een inspirerende en innoverende woman-in-tech speaker koppelen aan uw event.

Trainingen & workshops

RobotWise biedt diverse bedrijfstrainingen en workshops:

Meer informatie & advies

Voor meer informatie en een passend advies vraagt u het informatiepakket aan:

Of kies voor een: persoonlijke advies

Zij gingen u voor…

Schiphol Group

Programma keuze:

 • Interactieve workshops;
 • Breakout sessies;
 • Woman-in-tech speaker;
 • Interactief innovatieplein;
 • Continuous-learning programma’s zoals teamontwikkeling ‘Me, My Team & Robot’.

Mogelijkheden:

 • Nederlands- en Engelstalig;
 • Groepen van 4 – 300 personen;
 • Woman-in-tech speaker ook voor grotere groepen;
 • Combinatie van speaker & interactieve workshops;
 • Vanaf 45 minuten, tot aan meerdaags programma.

Winnaar start-up 2019-2020

Product van de Maand 2020

Top 10

‘Rising Star’ 2018

Achtergrond RobotWise

Nederlandse afgevaardigde 2018

De samenwerking tussen mens en robot wordt steeds belangrijker

Van smartphone tot vaatwasser, van stofzuiger tot zorgrobot … Robots zijn al overal om ons heen! De veranderingen die robotica met zich mee brengen hebben ook invloed op uw medewerkers en bedrijf. De technologie staat nooit stil en dat biedt kansen voor nieuwe oplossingen. De samenwerking tussen mens en robot wordt steeds belangrijker. De technologieën kun je zien als een hulpmiddel en de toepassingen van robots kun je vangen onder ‘Socializing through Technology’. Wat we hiermee bedoelen is dat technologie dient bij te dragen aan socialisatie en tot een grotere interactie tussen mensen, waarbij de ontwikkeling van soft skills centraal staat.

Unieke bedrijfstrainingen met robots
Workshops met robots

Waarom een bedrijfstraining of workshop van RobotWise?

 • ‘Socializing through technology’ staat voorop, een garantie voor plezier en team-overstijgend samenwerken;
 • Onze unieke Robot Playground voor bedrijfsevents neemt u op een laagdrempelige manier mee in de wereld van programmeren;
 • De Robot Playground is een interactieve workshop, dus u hoeft niet alleen te luisteren, maar u mag het echt ervaren.
 • Alle voorstellen zijn maatwerk in verband met de diverse thema’s, groepsgrootte, duur en combinatie mogelijkheden tussen spreker en workshops.

Nu is het moment om uw bedrijf en medewerkers met een bedrijfstraining of workshop op locatie te laten ervaren welke soft skills ze eigenlijk bezitten en kunnen inzetten bij de interactie met technologie.

“Tijdens onze Digital Week wilden we medewerkers inspireren op het gebied van de digitalisering. Iedereen zal uiteindelijk te maken krijgen met digitalisering in zijn werk. RobotWise verzorgde één van de interactieve workshops waarbij je direct hands-on ervaring kon opdoen met het werken met diverse robots. Onze collega’s ervaarden spelende wijs hoe robotisering eigenlijk al een grote rol heeft in onze samenleving, maar dat het ook steeds dichterbij komt in ons werk. Vooral de interactieve en praktische aanpak werd enorm goed ontvangen!”

Schiphol Group
Anouk van Dijken – Digital Transformation Team

Wilt u meer weten?
Laat uw gegevens achter en wij helpen u snel verder, ga naar: informatie aanvragen. Voor direct contact kunt u ook bellen met: 06 – 50 92 92 95