Bedrijfsevent of workshop: De impact van robotisering

Voor onze interactieve workshops en bedrijfsevents zetten wij onze unieke Robot Playground neer. Hier kunnen wij tevens een voor uw organisatie belangrijk thema meenemen zoals leiderschap, teambuilding, inspiratie of reorganisatie.

Rabobank DARE- The Leadership Experience met de Robot Playground van RobotWise - Coding & leadership skills

Robots zijn al overal om ons heen. Van smartphone tot vaatwasser, van stofzuiger tot zorgrobot. De veranderingen die robotica met zich mee brengen hebben ook invloed op uw bedrijf en medewerkers. De technologie staat nooit stil en dat biedt enorme kansen voor nieuwe oplossingen.

Hoe gaan uw bedrijf en medewerkers om met deze vooruitgang in technologie? Onze Robot Playground laat u op een laagdrempelige wijze ervaren hoe leuk en leerzaam de interactie met robots is. Organiseert u een bedrijfsevent, workshop, seminar, congres of (interactieve) innovatie tentoonstelling?  De Robot Playground van RobotWise maakt uw bedrijfsevent compleet!

Robot Playground op maat voor uw event?

Boek nu

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Reserveer nu

Waarom RobotWise?

  • Onze unieke Robot Playground voor bedrijfsevents neemt u op een laagdrempelige manier mee in de wereld van programmeren;
  • ‘Socializing through Technology’ staat voorop, een garantie voor plezier en team-overstijgend samenwerken;
  • De Robot Playground is een interactieve workshop, dus u hoeft niet alleen te luisteren, maar u mag het echt ervaren.

Hoe werkt het?

De samenwerking tussen mens en robot wordt steeds belangrijker. De technologieën kun je zien als een hulpmiddel en de toepassingen van robots kun je vangen onder ‘Socializing through Technology’. Wat we hiermee bedoelen is dat technologie dient bij te dragen aan socialisatie en tot een grotere interactie tussen mensen waardoor de ontwikkeling van de soft skills centraal staat.

Nu is het moment om uw bedrijf en medewerkers op locatie te laten ervaren welke kansen de robotisering voor uw organisatie biedt!

Tijdens onze Digital Week wilden we medewerkers inspireren op het gebied van de digitalisering. Iedereen zal uiteindelijk te maken krijgen met digitalisering in zijn werk. RobotWise verzorgde één van de interactieve workshops waarbij je direct hands-on ervaring kon opdoen met het werken met diverse robots. Onze collega’s ervaarden spelende wijs hoe robotisering eigenlijk al een grote rol heeft in onze samenleving, maar dat het ook steeds dichterbij komt in ons werk. Vooral de interactieve en praktische aanpak werd enorm goed ontvangen!

Anouk van Dijken
Schiphol Group
Digital Transformation Team

Robot Playground op maat voor uw event?

Boek nu

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Reserveer nu