spreker innovatie en sociaal ondernemen

Inspirerende spreker over innovatie & sociaal ondernemen

Tamar Neter, spreker die je moeiteloos enthousiast maakt over het belang van Socializing through Technology’. Met haar robots onder de arm, laat ze het bedrijfsleven en het onderwijs kennismaken met hoe ze de werelden van soft skills en techniek weet te combineren. Deze woman-in-tech frist, met haar energieke verschijning, elk event, congres of symposium op! Naast een bevlogen keynote over innovatie en sociaal ondernemen, kun je ook zelf ervaren hoe simpel het is om te communiceren met robots. Ga met je collega’s op de Robot Playground zelf aan de slag. 

spreker innovatie en sociaal ondernemen

Met enthousiasme en zichtbaar plezier, vindt Tamar de balans tussen een inhoudelijke en onderhoudende lezing. Het maakt daarbij niet uit of de groep waar zij voor spreekt, groot of klein is en of er wel of geen tech-achtergrond aanwezig is. Het doel van deze spreker over innovatie & sociaal ondernemen, is om het publiek ervan te overtuigen, de technologie, die steeds belangrijker wordt in de maatschappij, niet als spannend te zien. Door robots als hulpmiddel in te zetten, wil ze dat iedereen deze verandering juist omarmt en de voordelen ervan inziet…

Spreker over innovatie & sociaal ondernemen

RobotWise Spreker voor:
Bewustwording tech & soft skills 
Inspiratie sociaal ondernemerschap 
Verrassende inzichten robottoepassingen 

Meer informatie & advies

Voor een passend verhaal voor elk event: persoonlijk advies

Of neem telefonisch contact op: 06-50929295

Zij gingen je voor…

Essent
Teambuilding Rabobank

Spreker:

 • Nederlands- & Engelstalig 
 • Kleine & grote groepen  
 • Techies & non-techies  
 • 30-45 minuten 

In combinatie met:

Winnaar start-up 2019-2020

Product van de Maand 2020

Top 10

‘Rising Star’ 2018

Achtergrond RobotWise

Nederlandse afgevaardigde 2018

spreker innovatie voor elk event

Tamar; de inspirerende spreker

Hoe kondig je deze spreker aan? Tamar is de oprichter van RobotWise en vanaf de start in 2017 vastbesloten om het gat tussen soft skills en technologie in het bedrijfsleven en onderwijs te dichten. Deze inspirerende spreker laat een zaal beleven hoe je door ‘te spelen’ met robots persoonlijk en als team groeit. Met haar ervaring als ‘bruggenbouwer’, weet Tamar waar ze het over heeft. Als vakspecialist wordt ze vaak uitgenodigd bij panels en radioprogramma’s om laagdrempelig over haar expertise te vertellen. Ze werkt daarnaast samen met diverse organisaties. Samen met TNO onderzocht ze bijvoorbeeld de potentie van robots voor het welbevinden van kinderen. Nieuwsgierig naar meer Tamar en haar kijk op innovatie en het verhaal achter RobotWise, luister dan naar deze BNR-podcast of lees dit stuk in het Financieel Dagblad. 

“Tamar is een gepassioneerde met een visie op jongeren en de maatschappij. Elke keer als we elkaar ontmoeten hebben we veel te delen; innovatie, robotica, jongeren, ouderen en het onderwijs dat we toekomstgericht willen maken… Het is een gedeelde passie. Eigenlijk is de techniek van robots een prima hulpmiddel om het onderwijs te vernieuwen

Eric LückeDirectievoorzitter Rabobank

Feiten en weetjes 

 • In 2023 mochten wij met onze robots naar CES in Las Vegas;  
 • In 2021 zijn we uitgeroepen tot de top 10 meest innovatieve bedrijven van Nederland; 
 • Tamar was in 2019 winnaar van de ‘Ondernemer van het Jaar Amstelveen’, in de categorie startup; 
 • Van kleuterklassen tot multinationals ‘werken’ met onze programma’s; 
 • Onze allround robots zijn duurzaam in gebruik omdat ze inzetbaar zijn voor elk leerdoel, elk vak en elke organisatie. 
Socializing through technology
21ste Century Skills met robots

Wat kun je verwachten? 

Tamar legt als spreker over innovatie & sociaal ondernemen, helder de impact uit van digitalisering en waarom het toepassen van soft skills onontbeerlijk zijn. Ze toont daarbij aan hoe je spelenderwijs teams samenbrengt en persoonlijke ontwikkeling aanwakkert. Hoe je met zelfinzicht je eigen talenten ontdekt, waardoor ook het samenwerken met anderen en met technologie je gemakkelijker afgaat.  

Haar verhaal over sociaal ondernemerschap in combinatie met haar drive, is zo opgezet dat het eenvoudig aansluit op de thema’s van jouw event. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn:  

 • Hoe heeft Tamar als ondernemer RobotWise opgezet?  
 • Waarom en hoe zet je fysieke robots in wanneer je de ontwikkeling van soft skills wilt bevorderen en (persoonlijk) leiderschap wilt versterken? 
 • Hoe wordt de sociale interactie vergroot met behulp van robots? 
 • Hoe pas je robots toe bij digitale transformatie en/of verandermanagement? 

Talentontwikkeling & samenwerking 

Tijdens het verhaal van deze inspirerende spreker, zet je al snel de bestaande ideeën over non-sociale robots overboord. Je ziet voor je hoe de robots het verschil kunnen maken tussen een statische teamtraining en interactief samen bezig zijn. Languit op de vloer kun je immers veel beter een robot aansturen. Dat je daarbij niet meteen alles goed programmeert, is logisch. “Fouten maken doe je met een glimlach”, zo zal Tamar het uitleggen. “Het eindresultaat is niet het doel maar de weg ernaartoe; het proces. Het gaat om de kleine stappen en de kleine succesjes.” Door als team samen te werken en te communiceren ontdek je ook elkaars talenten. 

samenwerken bedrijfstraining
skills gap oplossen met robots

De ambities van RobotWise 

RobotWise begon bij Tamar die verbinding wilde maken tussen techies en non-techies. Dat haar denkwijze aanslaat, ervaart ondertussen niet alleen de Nederlands- maar ook de Engelstalige markt. Veel bezoekers op het meest invloedrijke technische evenement van de wereld (CES) in Las Vegas ontdekten onze interactieve gamified les- en trainingsprogramma’s. Daarnaast staan wij op de belangrijkste wereldwijde onderwijsbeurs in Londen, BETT. De komende tijd willen wij meer (internationale) scholen van onze robots en lesmateriaal gebruik laten maken. Ook het inzetten op RobotWise-groei bij bedrijven is  een belangrijke pijler. Om onze ambities te verwezenlijken, ontwikkelen wij nieuw les- en trainingsmateriaal, gaan we meer samenwerkingen aan en doen wij graag ons verhaal. Wil je weten wat Tamar, als spreker over innovatie & sociaal ondernemen, voor jouw organisatie kan betekenen? Wij gaan graag in gesprek! 

Wil je meer weten?
Laat je gegevens achter en wij helpen je snel verder, ga naar: informatie aanvragen. Voor direct contact is bellen ook mogelijk met: 06 – 50 92 92 95.

Download hier de factsheet bedrijfstrainingen.