Vakantiekampen en zomerscholen

RobotWise Robot Playground

We zijn de 1ste ‘Robot Playground’ in Nederland waar kinderen en volwassenen kunnen komen spelen en op ontdekking uit kunnen gaan met het grootste assortiment aan robots & programmeeractiviteiten, met de modernste technologieën: Plezier, nieuwsgierigheid en vindingrijk staan centraal!

De Robot Playground komt naar iedere gewenste locatie.

Vakantiekampen en zomerscholen op maat

RobotWise wordt ingehuurd door gemeentes, scholen of bedrijven om een vakantiekamp en/ of zomerschool te organiseren. De vakantiekampen van RobotWise noemen we ‘Robot Playgrounds’ en zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen.

Een super coole manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie,
robotica en programmeren!

Programma Robot Playground

Een vakantiekamp of zomerschool waarbij FUN en EDUCATIE goed in evenwicht is. Door onze ervaring op scholen en bij bedrijven wordt er per Robot Playground een programma op maat gemaakt. Elke dag vinden er nieuwe robot activiteiten plaats, waardoor iedereen aansluiting vindt. RobotWise richt zich op talentontwikkeling met robots als hulpmiddel met de focus op de ontwikkeling van sociale, cognitieve vaardigheden. Door het spelenderwijs leren programmeren (in teamverband) van robots koppelen we de technische skills aan sociale skills.

Het is onze droom dat iedereen, ongeacht achtergrond of kennis, vanuit eigen kracht & overtuiging kan participeren in een steeds sneller veranderende maatschappij.

Door de diversiteit aan opdrachten en robots wordt ieder leer- en denkniveau vanzelf aangesproken. Met onze didactische werkwijze is elke dag weer voor iedereen een nieuwe uitdaging om de ‘RobotWise wereld’ te mogen ontdekken!

Ontdek jouw (verborgen) talenten

RobotWise sluit aan bij de beleveniswereld van kinderen en volwassenen, in alle leeftijdscategorieën. Door de verschillende activiteiten en robots wordt ieder ontwikkelingsniveau vanzelf aangesproken. Met deze werkwijze koppelen we technische vaardigheden aan de ontwikkeling van sociale- en cognitieve vaardigheden zoals samenwerken, creativiteit. probleemoplossend- en analytisch vermogen.

RobotWise ontwikkelt en biedt interactieve les- en trainingsprogramma’s, met sociale educatieve robots, voor alle typen onderwijs, het bedrijfsleven en jeugdhulp. Wij richten ons op talentontwikkeling met robots als hulpmiddel, waarbij ‘Socializing through technology’ de rode draad is.

Meiden 3 robots - kopie

Powered by Bol.com

RobotWise en ‘Bol.com bollebozen’ organiseerden robot-herfstkamp voor kinderen in Utrecht (2021).

Om te kunnen functioneren in een maatschappij waar technologie en media een belangrijke plaats innemen, is het belangrijk kinderen van jongs af aan digitale vaardigheden bij te brengen. Maar niet elk kind heeft dezelfde kansen en mogelijkheden om deze vaardigheden te ontwikkelen. Daarom organiseerden RobotWise en de bol.com bollebozen deze herfstvakantie in Utrecht een Robot Playground voor leerlingen met een onderwijsachterstand van scholen uit de wijk Kanaleneiland.

jongen jongen dash

Powered by Rabobank

In de herfstvakantie (2017) bezochten tachtig kinderen de RobotWise Playground in het gebouw van de Rabobank. Bankdirecteur Eric Lücke herkent zich in de missie van RobotWise-oprichter Tamar Neter.

Drie dagen lang, midden in de herfstvakantie, stelde Rabobank Amstel en Vecht een deel van het kantoorgebouw in Amstelveen beschikbaar voor de Robot Playground.

RobotWise is ook regelmatig aanwezig op verschillende kantoren van de Rabobank voor de kinderen van hun eigen medewerkers tijdens de ‘Bring Your Kids To Work Day’ 

18

Powered by RobotWise

RobotWise organiseerde tijdens de voorjaarsvakantie een gratis activiteiten dag voor leerlingen van de Amstelveense basisschool De Bloeiwijzer voor leerlingen van groepen 6 en 7.

Op deze school voor speciaal basisonderwijs wordt ieder kind gezien en gehoord en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om te groeien. We wilden kinderen – die juist tijdens deze vakantieperiode in coronatijd een steuntje in de rug kunnen gebruiken – sociale en emotionele ondersteuning bieden, omdat ze daar nu echt behoefte aan hebben. Deze dag was ook bedoeld voor leerlingen die bijvoorbeeld extra aandacht nodig hebben op het gebied van taal of rekenen.