Bring Your Kids to Work Day

Robotics4kids tijdens stakingen en studiedagen

Kinderen hebben regelmatig een extra dag vrij van school, ook buiten de reguliere vakanties om. Er is met enige regelmaat een studiedag of staking onder leraren. Als bedrijf zijn er dan vaak medewerkers die extra vrij nemen om thuis te kunnen zijn voor hun kinderen. Dat komt voor het bedrijf niet altijd goed uit, want het werk blijft liggen op deze normale werkdagen. Gelukkig is er nu een oplossing voor!

Jurgen Klaassen, SAP Applicatiebeheerder, Rabobank Boxtel: “Leraren staken? Mooie gelegenheid om kinderen van medewerkers Rabobank Boxtel kennis te laten maken met robots op een speelse en leerzame manier. Hierbij een kort verslag van een mooie ochtend vol plezier, leren programmeren en samenwerken.”

De Robotics4kids@work  Neem contact op

Robot Playground op je werk

RobotWise helpt om van een ‘bring your kids to work day’ een succes te maken. Medewerkers kunnen hun kind meenemen als er een staking is onder leraren. RobotWise organiseert de Robotics4kids@work Playground. Deze is bedoeld om de kinderen een gezellige dag te bieden waarin ze leren hoe technologie voor ze kan werken. Hoe programmeer je een robot, hoe maak je een online game, hoe bouw je robots? Allemaal nieuwe vaardigheden waarmee ze in één dag op jouw werkvloer kennis kunnen maken. Plezier staat voorop, maar ze leren er ook van.

Waarom RobotWise?

  • RobotWise is de oplossing om je personeel op kantoor te houden als school dicht is;
  • De invulling van ‘Bring your kids to work’ day wordt volledig uit handen genomen;
  • Opgeleide trainers laten de kinderen ontdekkend leren met technologie;
  • De Robotics4kids@work Playground is perfect voor bedrijf, medewerker en kind, geen last meer van een leraren staking of studiedag.

Hoe werkt het?

Bij de Robotics4kids@work Robot Playground neemt RobotWise diverse educatieve robots mee en laat de kinderen in groepjes samen ontdekken hoe ze werken. De kinderen worden uitgedaagd om te bouwen, om te ontdekken, om fouten te maken en daarvan te leren. Ze leren hoe ze ervoor zorgen dat technologie vóór hen werkt. Daarnaast zijn al onze trainers in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

21st Century Skills

Ze leren over wat technologie betekent voor hun toekomst en ze ontwikkelen nu al de vaardigheden die onmisbaar zijn in onze veranderende en complexer wordende wereld. Denk aan samenwerken, probleem oplossend vermogen, communicatie vaardigheden en de basis van programmeren.

De Robotics4kids@work

Neem contact op

Toen de stakingen werden aangekondigd, organiseerden wij een speciale dag voor kinderen van onze collega’s. RobotWise kwam ze leren hoe je een robot programmeert. Er waren ruim 40 kinderen, maar ook hun ouders lagen op de grond met de robots te spelen. Toen besloten we ook zoiets te doen op een leiderschapsevent voor managers. Vervolgens werd RobotWise ingehuurd door lokale afdelingen.”

 

Anne Doeser Lead HR Innovation Hub – Rabobank