RobotWise grootste Playground op Bright Day 2018

“Dat ruimtelijk inzicht heb je zeker van je moeder” zei één van de vaders grappend tegen zijn 8-jarige dochter die een Bluebot de verkeerde kant op had geprogrammeerd. Door middel van relatief simpele opdrachten –challenges- hebben kinderen en ouders afgelopen weekend kennis gemaakt met robots en programmeren op Bright Day 2018.

Snel naar de after video’s: video 1video 2

Op een leuke wijze leren analytisch en creatief te denken

Op onze Robot Playground staan plezier, nieuwsgierigheid en creativiteit centraal. Dat je met kleurencombinaties en stiften kunt programmeren was voor velen een nieuw fenomeen. Het schouwspel van ouders en kinderen die op een leuke wijze leren analytisch en creatief te denken is één van de reden van ons succes.

Bright Day 2018, was een meer dan een geslaagd event

Een prachtige opkomst voor Bright Day 2018 met maar liefst 22.500 bezoekers die hebben genoten van onze robots, populaire gamers, futuristische voertuigen en slimme gadgets. Onze Zora trok veel bekijks met haar dansmoves. Wij vonden het ontzettend gaaf om de wereldberoemde robot Sophia en haar Robotvader David Chen live te ontmoeten. Wij hebben David gesproken op het event en wij vinden het een eer dat hij onze Robot Playground heeft bezocht ‘Ik ben trots en ik waardeer wat jullie allemaal doen en ik kan zien dat dit een grote impact heeft op jullie gemeenschap’ aldus David Chen robotontwikkelaar bij Hanson Robotics. Wij blikken terug op een geslaagd weekend.

Aftermovie van de Robot Playground van RobotWise op Bright Day


RobotWise-Kids aan het woord op Bright Day

Wat de media zegt over Robotwise op Bright Day

Letsgodigital over Robotwise op Bright Day

“RobotWise onderzoekt welke robots ingezet kunnen worden voor educatieve doeleinden en ontwikkelt op basis hiervan workshops voor scholen en organisaties”

Lees het artikel op: Letsgodigital.org

“‘Socializing through technology’ is haar motto en ze koopt robots van over de hele wereld met als doel ‘de soft skills’ van vooral kinderen te verbeteren.”

Lees het artikel op: Metronieuws

Metronieuws over Robotwise op Bright Day