Zora® robot

Humanoïde robot Zora®

Zora® is de bekende kleine humanoïde zorg-robot, ontwikkeld door QBMT .  Als eerste robot wordt ze al gebruikt in diverse woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen in België en Nederland.

RobotWise integreert Zora® in haar activiteiten op school.

Denk hierbij aan Zora® als een leerbuddy waarbij de robot en de leerlingen elkaar overhoren middels het spelen van een quiz. Leerlingen uit de bovenbouw of middelbare school kunnen Zora® ook zelf programmeren!
Zora® ondersteunt zowel de leerkrachten als de leerlingen, maar ook interne begeleiders kunnen de humanoïde robot inzetten bij leerlingen die extra zorg behoeven. Denk naast de sociale en emotionele aspecten ook aan extra aandacht voor taal en rekenen.

Zora® kopen of huurlease

Naast het kopen van een Zora® robot biedt RobotWise ook consultancy, begeleiding en workshops aan om de toepassing van de robot goed te integreren binnen jouw school of organisatie. Iedere organisatie is anders ingericht en zal de robot met een ander doel willen inzetten, waarbij RobotWise goed kan begeleiden met het embedden binnen jouw team.
Voor een voorstel op maat en meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Zora® kan je ook in de vorm van een peterschap via een aankoop of huurlease aankopen. Wil je dit doen via een bedrijf dan kan je Zora® als petekind sponsoren waarbij ze dan zeer actief ingezet kan worden op een geselecteerde locatie naar keuze. Een volledig gepersonaliseerde Zora® tovert 365 dagen per jaar een blije glimlach op vele gezichten.

Personen en bedrijven die een peterschapsovereenkomst onderschreven worden automatisch ook Zora®-ambassadeur. Samen met onze partners in ontwikkeling en de andere peters volg je de ontwikkelingen vanaf de eerste rij. En je bent natuurlijk ook welkom als er een event voor peters opgezet wordt. Een leuk netwerkmoment met mensen die dezelfde toekomstvisie delen.