RobotWise grootste Playground op Bright Day 2019

Met een trots gevoel kijken wij terug op een gezellig, sfeervol en meer dan geslaagd weekend op Bright Day 2019! Voor de tech-enthusiasts mocht RobotWise dit jaar een Robot Playground van 200 vierkante meter verzorgen. Er hebben ruim 5.000 bezoekers deelgenomen aan onze robot- en programmeer activiteiten, een feest voor jong en oud. Ouders en grootouders die samen met hun (klein)kinderen op een interactieve ontdekkingsreis konden gaan bij de  achttien verschillende robotactiviteiten die we op onze Robot Playground hadden uitgestald, wat een heerlijke gekte! Check hieronder onze aftermovie van Bright Day 2019.

Naast onze bekende stands waar als vanouds online programmeren en het bouwen van je eigen robot met Lego en Robotis het zeer goed doen, trokken de vloerrobots ook weer veel bekijks. Naast onze populaire robot Dash, maakte de Rugged Robot zijn debuut in Nederland! Deze vloerrobot kon door een off road parcour geprogrammeerd worden wat onwijs coole en prachtige beeldmateriaal opleverde, zelfs de verslaggever van NH Nieuws (vanaf minuut 8 ) was dit niet ontgaan!

Het publiek was er één van alle leeftijden en voor iedereen was er wel wat te vinden op onze Robot Playground. Er kon geëxperimenteerd worden met verschillende robots, waarbij het niveau van programmeren zelf bepaald kon worden. Zo kon men zelf aanvoelen en een keuze maken voor een of meerdere activiteiten die bij je past. Ben je nog niet uitgespeeld dan kan je terecht op onze vakantiekampen of voor op je werk voor een leuk teambuilding activiteit. Lees hier meer over onze programma’s op school of binnen het bedrijfsleven en/of evenementen.

Zoals ieder jaar werken we graag samen met partners, om samen de coolste stand neer te zetten en onze bezoekers een geweldige tijd te laten beleven. Dit jaar hebben we groots uitgepakt. RobotWise was opdrachtgever voor het Helen Parkhurst College in Almere, met daarbij de vraag om een deel van onze Robot Playground te ontwerpen. De leerlingen hebben al hun creativiteit en technische kennis gebundeld en een aantal prachtige parcours en survival banen voor onze vloerrobots gemaakt. Ook hebben zij met behulp van een 3D printer onze mBots omgetoverd tot ware profvoetballers! Als je onze aftermovie en foto’s van Bright Day 2019 bekijkt, dan zie je ook een échte humanoid robot in de vorm van ons RobotWise logo … vrees niet, dit is een prachtig mascotte pak gemaakt door de leerlingen van Helen Parkhurst College. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben 21 leerlingen van Helen Parkhurst ook werkelijk de handen uit de mouwen gestoken tijdens dit geweldig event. Ze vonden het erg leuk om de kinderen én volwassenen te begeleiden op onze Robot Playground en dat deden ze enorm goed! Dit jaar waren we verwend, want ook een aantal vrijwilligers van XS4ALL hebben ons vol passie geholpen deze dagen, we hadden het niet zonder al deze vrijwilligers mogelijk kunnen maken, dus dank jullie wel!

Met de decembermaand in het vooruitzicht, kregen de bezoekers genoeg inspiratie voor een cadeau voor partner, kind of kleinkind. Bij de ingang van onze Robot Playground werden enkele robots te koop aangeboden. Deze werden tentoongesteld in een mooie doorzichtige smartlocker van Quispel. Zij leveren en ontwikkelen slimme multifunctionele lockersystemen, dus ideaal om mooie robots in te tentoonstellen. Onze partners van Kiwi Electronics, tevens event sponsor, hadden het MEGA druk en verkochten de robots op onze stand, met een mooie prijzen speciaal voor Bright Day bezoekers. De robots zijn uiteraard ook online verkrijgbaar op hun webshop.

Heb je nou zelf een leuke robot gezien waar je de naam niet van weet of ben je geïnteresseerd in één van onze diensten mail dan gerust naar: contact@robotwise.nl of ga naar onze contactpagina , we adviseren je graag hierover.

Was je ook op Bright dit jaar en misschien zelfs één van de bezoekers aan onze RobotWise Robot Playground? Bezoek onze RobotWise Facebook pagina, like ons en laat een comment achter, want daar worden wij altijd heel blij van!

We zien jullie graag volgend jaar weer op Bright Day, nog groter, nog gekker ????