RobotWise Scratch Challenge Winnaar

De winnaar van de RobotWise Challenge Scratch is bekend!  

Bedankt voor alle creatieve inzendingen voor de RobotWise Scratch Challenge. Wat een leuke filmpjes zaten ertussen. We hebben veel inzendingen gezien van zowel jongens als meisjes tussen de 7 en 13 jaar! Wil je alle inzendingen zien kijk dan op ons RobotWise YouTube kanaal . Wil je zelf meedoen met een Challenge check dan hier alle Challenges op een rij; ze zijn voor alle leeftijden.

Het is mooi om te zien dat jullie je best hebben gedaan en ons hebben laten zien hoe jullie het Coronavirus beleven. Van enge verhalen over vleermuizen, tot aan het beschermen van andere mensen.

Het is altijd lastig, maar we hebben een winnaar gekozen.
De winnaar van deze RobotWise Scratch Challenge heeft een leuk verhaal gemaakt, met veel humor, maar ook erg veel afwisseling in de scenes, waardoor je hebt laten zien dat je erg je best hebt gedaan met het programmeren. Wij vonden deze inzending ontzettend cool en daarom heeft Julian gewonnen! Hiermee heb je een gratis RobotWise workshop gewonnen voor je klas waar je volgend jaar in zit. Van harte gefeliciteerd Julian!! We sturen je een mail, zodat je jouw prijs kan geven aan jouw hele klas komend schooljaar!

Check hier de toffe inzending van Julian:

De prijs voor deze Challenge is er al uit, maar dat betekent niet dat je geen Scratch opdracht meer kan doen. Dit mag en kan je gewoon altijd doen! Zowel de Scratch Challenge als de andere RobotWise Challenges zoals Zora, Micro:bit, LEGO en nog veel meer. Zie hier alle RobotWise Challenges bij elkaar!