21e eeuwse vaardigheden BSO

De 21e eeuwse vaardigheden op de BSO. Door het RobotWise lesprogramma kwam de vraag, vanuit zowel de leerlingen als de leerkrachten, of het ook mogelijk was om na school of in de vakanties iets met RobotWise te kunnen doen. Voor de vakanties hebben we de vakantiekampen ‘Robot Playground’ opgezet, waar we elke schoolvakantie op diverse locaties en regio’s te vinden zijn. Bekijk onze agenda voor de data van de vakantiekampen.

Naschoolse of buitenschoolse activiteiten

Voor de naschoolse en buitenschoolse activiteiten zijn er verschillende reeksen mogelijk. Doorgaans zijn dit reeksen van 6 tot 10 keer voor 1 tot 1,5 uur. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, waarbij we de groepen indelen op leeftijd/ leerjaar.

We maken gebruik van verschillende robots die de kinderen zelf kunnen besturen, programmeren en bouwen. Daarbij maken we ook gebruik van online programmeer platformen en andere nieuwe media.

Een super coole manier om spelenderwijs te leren over technologie, robotica en programmeren!

Kennis van programmeren is niet nodig. Ook voor de kinderen die wel al kennis hebben zijn er talloze mogelijkheden om ook hen uit te dagen! We hebben inmiddels 3 verschillende reeksen.

Neem contact met ons op, voor meer informatie over 21e eeuwse vaardigheden op de BSO of onze andere naschoolse of buitenschoolse activiteiten.