Inspirerende spreker technologische innovatie

Woman-in-tech

Tech-woman, trendsetter, innovatie en inspirerende spreker biedt lezingen en de Robot Playground voor bedrijfsleven en onderwijs. Technologische innovaties, specifiek educatieve robotica, bieden een enorme kans voor positieve verandering in bedrijfsleven en onderwijs. De lezingen van Tamar Neter-Gans maken de impact van robotisering tastbaar voor het publiek.

  • Het Financieel Dagblad omschrijft haar zelfs als ’technische leek wordt rijzende ster onder techvrouwen’. Een echte woman-in-tech, die zich vol enthousiasme inzet voor ‘Socializing through Technology’.
  • Nieuwsgierig naar Tamar en het verhaal achter RobotWise, luister dan naar de podcast van het interview bij BNR!

Innovatie spreker wordt je vanzelf als je met zoveel enthousiasme de wereld in beweging wilt brengen! Technologische innovatie moet meer onderwezen worden en dichterbij de professional komen te staan dan nu het geval is. Durf fouten te maken, te ontdekken en ga mee in de verandering. Wil jij ook horen hoe robots je daarbij helpen? Samen met een (mini) Robot Playground maak je de lezing helemaal af. Luister èn ervaar!

Wie is Tamar?

Tamar is hèt boegbeeld van RobotWise, dat ze met veel passie ruim twee jaar geleden heeft opgericht. Door de media wordt ze opgepikt als ‘robotmoeder’, maar is daarnaast ook nog moeder van twee echte kinderen. Het Financieel Dagblad omschrijft haar zelfs als ’technische leek wordt rijzende ster onder techvrouwen’. Een echte woman-in-tech, die zich vol enthousiasme inzet voor ‘Socializing through Technology’. Nieuwsgierig naar Tamar en het verhaal achter RobotWise, luister dan naar de podcast van het interview bij BNR!
Tamar is al genomineerd voor Techionista Tech Awards 2017 (categorie Tech Inspirator), The Next Women to Watch 2018, Start-up Award TEDxWomenAmsterdam 2018 en ze is uitgeroepen tot TechGirl van de maand december 2018. Daarnaast werd ze door de Amerikaanse Ambassade geselecteerd als de Nederlandse afgevaardigde tijdens ‘The International Visistor Leadership Program 2018’ (ILVP). Tijdens dit drieweekse uitwisselingsprogramma kwamen de 50 internationale topvrouwen op het gebied van STEAM bij elkaar voor een intensief leiderschapsprogramma.

Hoe werkt het?

Vraag Tamar als inspirerende spreker voor uw event en u heeft gegarandeerd een leerzaam en inspirerend programma. Het tijdsframe van het programma is bepalend voor de mogelijkheden om de Robot Playground vorm te geven. Hoeveel tijd wilt u vrijmaken om zelf te ervaren hoe het werkt? En wat is het thema van uw event? Op basis daarvan stellen we samen een op maat uitgewerkt programma vast.

Tamar is een gepassioneerde ondernemer met een visie op jongeren en de maatschappij. Elke keer als we elkaar ontmoeten hebben we veel te delen; innovatie, robotica, jongeren, ouderen en het onderwijs dat we toekomstgericht willen maken… Het is een gedeelde passie. Eigenlijk is de techniek van robots een prima hulpmiddel om het onderwijs te vernieuwen.

 

Eric Lücke Rabobank
Directievoorzitter

Robot Playground op maat voor uw event?

Neem contact op

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Neem contact op