Inspirerende spreker verandermanagement

De technologie gaat voortdurend vooruit, dat verandert de wereld om ons heen. Ons leven thuis, op het werk en onderweg is onderhevig aan deze verandering. Vroeger hadden weinig mensen het idee dat een mobiele telefoon van enig nut zou zijn, nu verontschuldigt oma zich dat ze nog een Nokia heeft.

Een inspirerende spreker over verandering vind je in Tamar Neter, de oprichter van RobotWise. RobotWise heeft bijna dagelijks te maken met mensen die weerstand tegen verandering bieden. Tamar wilt laten zien zien dat technologische veranderingen ook kansen brengen. ‘The Robots’ are taking over, or not? Ondergaat jouw bedrijf een reorganisatie, verandert de werkvloer door nieuwe oplossingen? De onzekerheid in tijden van verandering laat medewerkers vaak achter met angst voor het nieuwe, logisch, maar helemaal niet terecht. Laat je inspireren door Tamar en haar visie op technologische verandering.

Waarom RobotWise?

  • RobotWise, met Tamar als oprichtster en boegbeeld, is een invloedrijke speler op het gebied van educatieve robotica in Nederland (*);
  • De workshop verandermanagement is uniek doordat het weerstand doorbreekt en heel ongemerkt nieuwe vaardigheden naar boven haalt;
  • Een workshop verandermanagement wordt op maat gemaakt, passend bij de vraag en behoefte van de organisatie;
  • Het is vooral laagdrempelig, leuk en leerzaam.

Workshop verandermanagement

Naast een inspirerende spreker over verandering biedt RobotWise ook een workshop gericht op verandermanagement aan. Dat is een enorme toegevoegde waarde bij de presentatie omdat je daarmee het nieuwe leren, ontdekkend en terwijl je fouten maakt, gelijk ervaart. Je breekt door je weerstand tegen verandering doordat je wel moet uitvinden, samen met je collega’s, hoe die robot toch doet wat jij wilt. Welke gedachtegang heb je hiervoor nodig? Weet jij het al? De workshop gericht op verandermanagement helpt jou en je collega’s ontdekken dat verandering ook kansrijk en leuk is.

RobotWise als spreker op locatie?

Neem contact op

Verandermanagement op locatie?

Neem contact op

Hoe werkt het?

Op basis van de vraag van de organisatie wordt bepaald wat de beste invulling is. RobotWise is er als inspirerende spreker over verandering en als workshopleider. Welke vraag ligt er binnen de organisatie omtrent verandermanagement? Weerstand doorbreken door te ervaren is wat een workshop verandermanagement toevoegt aan de huidige opvattingen over verandering.

In ‘De week van Jong’ heeft RobotWise workshops georganiseerd voor onze medewerkers bij HHNK. Het onderwerp leeft heel erg binnen onze organisatie, maar ‘hands-on’ ervaring is er weinig. Dankzij deze workshop konden we op een laagdrempelige manier zelf kennismaken met robotica.  Een leuk inzicht die we hebben verkregen is dat het werken met robots sociale interactie juist stimuleert.

 

Jelle Dijkema Hydroloog
Hoogheemraadschap Hollands
Noorderkwartier – HHNK
www.hhnk.nl

RobotWise als spreker op locatie?

Neem contact op

Workshop op locatie?

Neem contact op

(*) Tamar is met haar twee jarige RobotWise al genomineerd voor Techionista Tech Awards 2017 (categorie Tech Inspirator), The Next Women to watch in 2018, Start-up Award TEDxWomenAmsterdam 2018 en ze is uitgeroepen tot TechGirl van de maand december 2018.