Bedrijven & Events

RobotWise op locatie bij jouw organisatie of event!

Wat is de impact van robotisering op je toekomstige bedrijfsvoering? Hoe ga jij daar als onderneming en als mens mee om?
RobotWise is de expert in educatie & het bedrijfsleven. Geen langdurige lezing maar interactieve workshops op locatie waarbij je op een laagdrempelige manier, hands-on ervaring opdoet met diverse robots. Lees ook de ervaringen van andere klanten en een video onderaan de pagina van onze ambassadeur Rabobank.

Voor onze interactieve workshops zetten we onze unieke ‘Robot Playground’ neer.  Tijdens de workshop nemen we het thema mee dat op dat moment centraal staat binnen uw organisatie en/ of event. Denk aan (persoonlijk) leiderschap, teambuilding, inspiratie en reorganisatie.

Op deze wijze doe je direct inspiratie op over hoe je robotica & programmeren kan integreren binnen je dagelijkse werkzaamheden thuis en op je werk. Wat kan nieuwe technologie voor jou betekenen? Hoe leuk is het om dit zelf te ontdekken met fysieke robots. De workshops van RobotWise zijn interessant en leuk voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van programmeren.

De ‘Robot Playground’ van RobotWise wordt ingezet op teamdagen, congressen, interactieve tentoonstellingen of andere events. Iedereen komt in aanraking met de digitalisering en robots worden steeds meer gebruikt in het dagelijks leven, zichtbaar en onzichtbaar. De samenwerking tussen mens en robot wordt steeds belangrijker. De technologieën kun je zien als een hulpmiddel en de toepassingen van robots kun je vangen onder ‘Socializing through technology’. Wat we hiermee bedoelen is dat technologie dient bij te dragen aan socialisatie en tot een grotere interactie tussen mensen waardoor de ontwikkeling van de soft skills cruciaal zijn.  De volgende skills kunnen bij ons aan bod komen;

  • communicatie
  • samenwerken
  • creativiteit
  • procesmatig denken en werken (Agile)
  • kritisch denken
  • (persoonlijk) leiderschap

Hoe kunnen we allemaal op de hoogte blijven van alle nieuwe technologieën?

Hoe kunnen we sociaal met elkaar om blijven gaan met alle technologische ontwikkelingen?

Gaan de robots alles van ons overnemen?

Alle workshops zijn maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.