Bedrijven & Events

RobotWise op locatie bij jouw organisatie of event!

Wat kan nieuwe technologie voor jou betekenen? Hoe leuk is het om dit zelf te ontdekken met fysieke robots.
Geen langdurige lezing maar op een laagdrempelige manier, hands-on ervaring opdoen met diverse robots.

De ‘Robot Playground’ van RobotWise kan ook ingezet worden voor teamdagen, congressen of andere events. Iedereen komt in aanraking met de digitalisering. Robots worden steeds meer gebruikt in het dagelijks leven, zichtbaar en onzichtbaar. Daardoor kwam de vraag uit diverse branches of we langs wilden komen. Denk bijvoorbeeld naast het onderwijs ook aan banken, verzekeringen, overheid, zorg en de reisbranche.

Hoe kunnen we allemaal op de hoogte blijven van alle nieuwe technologieën?

Hoe kunnen we sociaal met elkaar om blijven gaan met alle technologische ontwikkelingen?

Gaan de robots alles van ons overnemen?

De samenwerking tussen mens en robot wordt steeds belangrijker. De technologieën kun je zien als een hulpmiddel en de toepassingen van robots kun je vangen onder ‘Socializing through technology’. Wat we hiermee bedoelen is dat technologie dient bij te dragen aan socialisatie en tot een grotere interactie tussen mensen.

RobotWise biedt workshops op locatie aan in de vorm van een Robot Playground. Hier kan iedereen hands-on ervaring opdoen met diverse robots. Daarnaast doe je inspiratie op over hoe je robotica & programmeren kan integreren binnen je dagelijkse werkzaamheden thuis en op je werk.

De workshops van RobotWise zijn interessant en leuk voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van programmeren. De volgende skills kunnen aan bod komen;

  • communicatie
  • samenwerken
  • creativiteit
  • procesmatig denken en werken (Agile)
  • kritisch denken
  • leiderschap

Alle workshops zijn maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.