Persoonlijk leiderschap training, ontdek leiderschapsstijlen met educatieve robotica

Persoonlijk leiderschap training, vele modellen zijn  er ontwikkeld, gebaseerd op verschillende leiderschapstheorieën, zoals die van Hersey en Blanchard. Persoonlijk leiderschap krijgt ook steeds meer aandacht. Hoe nemen uw medewerkers de regie over hun leven met alle drukte en verwachtingen om hen heen? Met onze unieke Robot Playground kunt u ontdekken welke natuurlijke leiderschapskwaliteiten uw team en medewerkers bezitten.

Robot Playground met opdracht

Met een interactieve workshop persoonlijke leiderschap bij RobotWise worden educatieve robotica gekoppeld aan interactieve opdrachten die meerdere managementniveaus in zich hebben. Belangrijk aspect in deze opdrachten zijn de soft skills als samenwerken, creativiteit en communicatie.

Workshop
Leiderschap

Neem contact op

Robot Playground op maat voor uw event?

Neem contact op

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Neem contact op

Waarom RobotWise?

  • RobotWise, met Tamar als founder, boegbeeld en woman-in-tech, is een invloedrijke speler op het gebied van educatieve robotica in Nederland;
  • ‘Socializing through Technology’ staat voorop, een garantie voor inspiratie en ontdekkend leren;
  • Een mini Robot Playground maakt dat u naast luisteren ook zelf kunt ervaren.

Vooruitgang met een persoonlijk leiderschap training

In de nieuwe wereld die ontstaat door de vooruitgang in bijvoorbeeld technologie is het voor organisaties een uitdaging om iedereen aan boord te krijgen en dat vergt sterke leiders, die keuzes durven te maken en tevens de medewerkers waardering en zingeving bieden voor hun persoonlijk leiderschap. De workshop leiderschap bereidt u voor op de toekomst van werken met technologie. Onze Robot Playground laat u ervaren hoe leuk het werken met robots is en wat het voor u kan betekenen.

Hoe werkt het?

Op basis van de vraag van de organisatie wordt bepaald wat de beste invulling is. Welke skills moeten naar voren komen, hoe wilt u het thema leiderschap getest hebben? Leren door te ervaren is wat een Robot Playground toevoegt aan de theorieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over de persoonlijk leiderschap training.

Workshop
Leiderschap

Neem contact op

Robot Playground op maat voor uw event?

Neem contact op

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Neem contact op