Vacature categorie template

Wil jij werken in een leuk, energiek, creatief team vol ideeën, solliciteer dan op een van onze openstaande functies!

 

RobotWise heeft een hecht team met vaste medewerkers en zelfstandigen. Iedereen heeft een andere achtergrond zoals onderwijs, marketing & communicatie, training, tv, jeugdhulpverlening en het bedrijfsleven. Omdat we een mooie groei doormaken, zoeken we nieuwe collega’s die met ons meedenken en hun expertise willen inzetten.

 

Kijk dus zeker verder naar de inhoud van onze vacatures en stuur je cv en motivatie naar werken@robotwise.nl

“Samen met veel plezier mijn werk kunnen doen en zo een positieve impact maken op mens en maatschappij, dat vind ik het leuke aan werken bij RobotWise!”

Violet Luif – L&D Bedrijven

Creatieve stagiar(e) Design & Communicatie

Ben je of 2e of 3e jaars HBO en volg je een studie waar je leert om visuele concepten uit te voeren? En ben jij vliegensvlug met onder andere, Indesign, Premiere en/of Illustrator? Vind je het daarnaast leuk om vooronderzoek te doen en mee te denken over teksten voor social media? Kom dan stage lopen bij het creatieve team van RobotWise waar je kan meedenken en -bouwen aan onze organisatie!

Medewerker financiële administratie & officemanagement

Ben jij een administratieve duizendpoot en word je blij van een kloppende debiteuren- en crediteurenadministratie? Heb je daarnaast ook nog eens affiniteit met officemanagement en zoek je een dynamische werkplek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Co-Teacher

Heb jij affiniteit met leerlingen of studenten, coaching,  sportlessen, onderwijs, programmeren, ben je technisch creatief of heb je superkrachten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Trainer

Heb jij affiniteit met persoonlijke ontwikkeling, coaching, social skills en technologie? Ben je creatief of heb je superkrachten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren?

Solliciteer op een van onze vacatures door je cv en motivatie te sturen naar werken@robotwise.nl. We laten dan na de sluitingsdatum snel iets van ons horen. Heb je nog vragen, bellen en mailen kan altijd!

Winnaar start-up 2019-2020

Product van de Maand 2020

Top 10

‘Rising Star’ 2018

Achtergrond RobotWise

Nederlandse afgevaardigde 2018