Leuke teambuilding activiteiten met de Robot Playground

Leuk, leerzaam en inspirerend!   

Voor teambuilding activiteiten zetten wij onze unieke Robot Playground op locatie neer. Met onverwachte teamcombinaties en creatieve opdrachten leer je als team hoe je robots kunt programmeren. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van educatieve robotica en maak kennis met ‘Socializing through Technology’.

Een van de teambuilding activiteiten ideeën van RobotWise

Onze Robot Playground biedt u de kans om op eigen locatie leuke teambuilding activiteiten te organiseren. Je leert je team op een heel andere wijze kennen. Regelmatig treffen wij deelnemers al liggend op de grond, tape plakkend aan om de creatiefste   bouwwerken te maken van eenvoudig kinderspeelgoed. Inzicht en creativiteit worden gecombineerd met het doel om samen een opdracht te volbrengen. Zie jij je collega’s al met robots spelen en samen te werken om iets moois te creëren? 

Ook inspirerend team builden?

Neem contact op

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Neem contact op

Robot Playground op maat voor uw event?

Neem contact op

Waarom RobotWise?

  • Onze unieke Robot Playground als leuke teambuilding activiteit neemt u op een laagdrempelige manier mee in de wereld van creatie en technologie;
  • ‘Socializing through Technology’ staat voorop, een garantie voor plezier en samenwerken;
  • De Robot Playground is een interactieve workshop, dus u hoeft niet alleen te luisteren, maar u mag het echt ervaren.

Hoe werkt het?

Socializing through Technology’. Wat we hiermee bedoelen is dat technologie bijdraagt aan een grotere interactie tussen mensen, waardoor je gelijk je soft skills ontdekt en deelt met je collega’s. Ben jij er klaar voor om je team op een totaal andere wijze te leren kennen en terwijl het kind in je naar boven komt, je iets (nieuws) over jezelf leert?

In ‘De week van Jong’ heeft RobotWise workshops georganiseerd voor onze medewerkers bij HHNK. Het onderwerp leeft heel erg binnen onze organisatie, maar ‘hands-on’ ervaring is er weinig. Dankzij deze workshop konden we op een laagdrempelige manier zelf kennismaken met robotica.  Een leuk inzicht die we hebben verkregen is dat het werken met robots sociale interactie juist stimuleert.”

 

Jelle Dijkema Hydroloog
Hoogheemraadschap Hollands
Noorderkwartier – HHNK
www.hhnk.nl

Ook inspirerend team builden?

Neem contact op

Een echte techgirl als spreker op uw event?

Neem contact op

Robot Playground op maat voor uw event?

Neem contact op