Over ons – Test

Over RobotWise

RobotWise is in 2017 opgericht door Tamar Neter. Vanuit een ideëel beeld in 2016 heeft Tamar eerst een stichting opgericht Stichting EduWiser. Met deze stichting wilde zij het onderwijs inspireren om te starten met vernieuwend onderwijs. Hieruit is o.a. het bedrijf RobotWise voortgekomen, gericht op het thema ‘Talentontwikkeling met robots’, waarbij Socializing through Technology de rode draad is.

RobotWise werd in 2019 trotse winnaar ‘Ondernemer van het Jaar Amstelveen, in de categorie startup’. Vervolgens konden we in 2020 de prijs in ontvangst nemen van MKB Amsterdam, ‘Product van de maand juni’.  In 2021 zijn we uitgroepen tot de top 10 meest innovatieve bedrijven van Nederland, volgens de de Nederlandse Innovatiemonitor 2021.

Wij zijn super trots op ons team! Meer lezen over wat onze relaties te vertellen hebben over RobotWise?

Visie:

Het is onze droom dat iedereen, ongeacht achtergrond of kennis, vanuit eigen kracht & overtuiging kan participeren in een steeds sneller veranderende maatschappij.

Missie:

Iedereen in het onderwijs en bedrijfsleven laten spelen en werken met sociale robots. RobotWise draagt bij aan inzicht in talenten en persoonlijke ontwikkeling.Door de inzet van robots stimuleren we samenwerken en leggen we een verbinding tussen de technische- en soft skills.

Onze Kernwaarden

Playful

Op een speelse wijze, met humor, mensen
enthousiast en energiek krijgen.

teamwork_square_large

Teamwork

Van zelfinzicht naar het ontdekken van je eigen
talenten voor een betere samenwerking.

Flexible

Omgaan met verandering waarbij een open
mindset en oplossingsgericht vermogen centraal staan.

Social Skills

Op een prettige manier met elkaar omgaan,
waarbij communicatie & eigenaarschap centraal staan.

Authentic

Wij zijn onderscheidend in wat wij doen,
we maken authentiek gedrag direct inzichtelijk.

Het Management team

Tamar Neter is oprichter/ directeur van RobotWise, dat ze met veel passie in 2017 heeft opgericht. Door de media wordt ze opgepikt als ‘robotmoeder’, maar is daarnaast ook nog moeder van twee ‘echte’ kinderen. Het Financieel Dagblad omschrijft haar zelfs als ‘technische leek wordt rijzende ster onder tech-vrouwen’. Nieuwsgierig naar Tamar en het verhaal achter RobotWise, luister dan naar de podcast van het interview bij BNR! Lees meer over Tamar op de pagina Inspirerende spreker.

Nadia Aithamou, is verantwoordelijk voor Learning & Development. Zij is sinds 2017 betrokken bij RobotWise, in uiteenlopende rollen, van co-teacher en trainer tot het schrijven van content. Inmiddels ontwikkelt zij de content voor alle programma’s samen met het Learning & Development team.

Annemieke Pieterse is verantwoordelijk voor Finance & Operations. Zij is sinds 2020 betrokken bij RobotWise en verantwoordelijk voor alle operationele zaken, HR, planning en de financiën. Inmiddels groeit ons team erg snel en is Annemieke het vaste aanspreekpunt voor het team.

MT teamfoto RobotWise

Het team

Op kantoor werken we met een team van 8 personen. De programma’s op scholen, bedrijven en de jeugdhulp worden op locatie uitgevoerd door 20 experts die opgeleid zijn volgens de didactische werkwijze van RobotWise. Onze kernwaardes zijn zowel terug te vinden in ons team als in onze talentontwikkeling programma’s.

Door de groei van RobotWise zijn we altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen die ook een steentje bij willen dragen aan talentontwikkeling. Bekijk hier onze vacatures.

Nieuwsgierig in de talentontwikkeling programma’s? Neem contact met ons op.