Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RobotWise Robot Playground bij THERE Tech Lab, zondag 22 november in Amsterdam

22 november 2020 - 11:00 / 15:30

Volwassenen & kinderen kunnen, iedere zondag, op een laagdrempelige manier kennismaken met de fascinerende wereld van robots. Op de Robot Playground kunnen bezoekers verschillende educatieve robots uitproberen,  programmeren en aansturen. Er zijn robots die kunnen voetballen of die lijnen volgen die de deelnemers zelf tekenen. Daarnaast zijn er autonome drones geprogrammeerd om te vliegen zonder een controller en kunnen bezoekers de werelden van AR (Augmented Reality) en VR (Virtual Reality) ervaren. Lees hier meer over de samenwerking tussen RobotWise en THERRE Tech Lab.

Zondagen tijdslot van 11.00 – 13.00 en een tijdslot van 13.30 – 15.30 uur.

De interactieve technologie expositie THERE is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar, de Robot Playground is geschikt voor alle leeftijden. Toegang tot de Robot Playground is inbegrepen in de ticketprijs voor THERE. Voor het aanschaffen van tickets en de actuele ticketprijzen kunnen bezoekers terecht op https://thefutureisthere.com/tickets (tot en met 7 jaar is de toegang gratis). Bij alle activiteiten bij THERE wordt rekening gehouden met de geldende coronaregels. Mede daaro is vereist om vooraf online kaartjes te kopen voor een specifieke tijd.

THERE is te vinden aan de Plantage Middenlaan 21 te Amsterdam (vlakbij ARTIS) en is geopend van 10:00 – 17:00 uur (bekijk hun website voor de actuele openingsdagen).

RobotWise ontwikkelt en biedt interactieve les- en trainingsprogramma’s, met sociale educatieve robots, voor alle typen onderwijs, het bedrijfsleven en jeugdhulpWij richten ons op talentontwikkeling met robots als hulpmiddel, waarbij ‘Socializing through technology’ de rode draad is. 

RobotWise staat bekend als de 1e en grootste ‘Robot Playground’ van Nederland op elke gewenste locatie. Bij ons kunnen volwassenen & kinderen op ontdekking uitgaan met het grootste assortiment aan robots & programmeeractiviteiten.

Gegevens

Datum:
22 november 2020
Tijd:
11:00 / 15:30

Organisator

RobotWise in samenwerking met THERE
Bekijk de site van Organisator

Locatie

THERE Tech Lab
Plantage Middenlaan 21
Amsterdam, 1018DB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter