Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bright Day 2018 – Haarlemmermeer Expo 24 en 25 november

24 november 2018 - 09:00 / 25 november 2018 - 17:00

€18

Robot Playground van RobotWise op Bright Day 2018

Ook dit jaar staan we weer in de Bright Kids Area van Bright Day! Met wel 150 vierkante meter aan robot activiteiten voor jong & oud.

We zijn de 1e en grootste Robot Playground in Nederland waar kinderen & volwassenen kunnen komen spelen en op ontdekking uit kunnen gaan met het grootste assortiment aan robots & programmeeractiviteiten en met de modernste technologieën.

Plezier, nieuwsgierigheid en vindingrijk staan centraal! Ons doel is om jong & oud op een leuke, speelse en laagdrempelige manier kennis te laten maken met de technologie van nu en de toekomst. Kom ook langs voor onze gave winacties! Check onze educatieve robots in het toffe filmpje van onze RobotWise vakantiekampen.

Bright Day winactie – een robot cadeau!

De winacties worden dit jaar aangeboden door Kiwi Electronics ! Wat zijn de winacties dan ????? Kom op de stand en maak originele foto’s van de robots en jouzelf natuurlijk en tag onze social media kanalen met #BrightDayRobotWise en wie weet mag jij een coole robot uitkiezen bij Kiwi Electronics…….

Bright Day programma

Naast de Robot Playground van RobotWise kan je ook de super gave Robot Sophia ontmoeten! Robot Sophia lijkt wel een echte vrouw en ze komt speciaal uit het buitenland, dus wellicht je enige kans om Robot Sophia een keer in het echt te zien!

Of wil je komen gamen?! Royalistiq is er ook; hij is de bekendste Fortnite gamer van Nederland! Dus eindelijk je kans om uren te komen gamen…..

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen te doen op Bright Day, check het Bright Day programma hier!

Koop je tickets online

Bright Day is verdeelt in verschillende flights; dus je koopt een kaartje voor de ochtend of de middag. Sommige flights zijn al uitverkocht dus koop snel je kaartje online!

Gegevens

Begin:
24 november 2018 - 09:00
Einde:
25 november 2018 - 17:00
Kosten:
€18
Site:
https://www.brightday.nl/

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen, 2141 SB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter